Е активен производител на облека што нуди целосен опсег на висококвалитетни производи и услуги низ целиот свет. Обезбедуваме и беспрекорна атлетска облека и атлетска облека за сечење и шиење. Имаме 4-насочни машини за шиење со 6 игли, шевови за заклучување, шипки за шипки, кастри и машини за цели комплети. Нашиот тим дизајнери може да помогне да се создаде совршен примерок. Нашиот тим за извоз помага да ги сортирате вашите нарачки. Наша цел е да произведеме висококвалитетно активно носење на достапен и достапен начин, угостителски за фитнес ентузијасти и секојдневно спортување.