Është një prodhues aktiv i veshjeve që ofron produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë në të gjithë botën. Ne ofrojmë si veshje atletike pa probleme, ashtu edhe veshje atletike të prerje-qepjes. Ne kemi makina qepëse me 4 drejtime me 6 gjilpëra, qepje me mbyllje, kapëse shufrash, prerje dhe komplete të tëra. Ekipi ynë i stilistëve mund të ndihmojë në krijimin e mostrës së përsosur. Ekipi ynë i ndihmës së eksportit për të renditur porositë tuaja. Ne synojmë të prodhojmë veshje aktive me cilësi të lartë në një mënyrë të përballueshme dhe të arritshme, duke ushqyer entuziastët e fitnesit dhe sportin e përditshëm.